Julkaisija Merge Games ja kehittäjä Italian Games Factory ovat julkistaneet Haunted Space -tieteiskauhupelin PlayStation 5:lle, Xbox Seriesille ja pc:lle.

– Scifi sulautuu kauhuelementteihin tarinarikkaassa seikkailussa, joka perustuu tutkimiseen, nopeatempoisiin koiratappeluihin (hävittäjälentokoneiden välinen ilmataistelu), kaupankäyntiin ja alusten varusteluun, muokattavissa olevalla lentosimulaatiolla ja intensiivisillä monivaiheisilla pomotaisteluilla, kertoo Haunted Spacen kuvaus.

Avaruuskauhu sijoittuu kaukaiseen tulevaisuuteen, jossa ihmiskunnan sivilisaation toinen aikakausi on saavuttanut etäisen Neterunin galaksin ja löytänyt voimakkaan Sonic Matter -energian. Pelaajan tehtävänä on palvella ihmisten imperiumia taistellen ulkopuolisia uhkia vastaan ja paljastaa muinaisen sivilisaation piinaaman galaksin mysteeri.

Italian Games Factoryn mukaan Haunted Space tuo koettavaksi upeita säteenjäljitystehosteita ja mukaansatempaavan äänimaailman. Pelin julkistustrailerin voi katsastaa alta.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa