Viime kuussa julkaistu The Sims 4 saa loppuvuoden mittaan tukun ilmaisia päivityksiä, kehittäjä EA Maxis kertoo.

Pelin ensimmäinen ilmainen sisältöpäivitys on saatavilla nyt. The Sims 4:n ensimmäinen päivitys tuo mukanaan aavemaista tunnelmaa, sillä kuolleet simit voivat palata kummittelemaan pelimaailmaan. Aave-simit säilyttävät vanhat ominaisuutensa ja saattavat kuolintavastaan riippuen saada myös uusia toimintoja. Aaveet on mahdollista liittää myös jotakuinkin normaaleiksi talouden jäseniksi, jotka voivat mm. olla parisuhteissa ja käydä töissä muiden simien tapaan. Pelin tuottaja Rachel Franklin vihjaa myös, että pelaajat voivat löytää tavan palauttaa aaveet takaisin elävien kirjoihin.

The Sims 4 on saanut tuoreessa päivityksessä myös joukon Tähtien sota -naamiaisasuja sekä tukun uusia värivaihtoehtoja simien silmille. Mukana on myös joitakin bugikorjauksia sekä joukko säätöjä pelin toimintoihin. Päivityksen muutokset ovat luettavissa kokonaisuudessaan EA:n verkkosivuilla.

Loppuvuoden aikana luvassa on lisää uutta sisältöä ja uusia ominaisuuksia. Marraskuussa ilmestyvä The Sims 4 -päivitys saapuu mm. uima-altaiden kanssa. Kolmas sisältöpäivitys taas tuo mukanaan uusia urapolkuja simeille joulukuussa.

Lähde: Thesims.com

Lisää luettavaa