Activision on antanut julkaisupäivän Platinum Gamesilla kehitteillä olevalle The Legend of Korra -toimintapelille. Pelin tuottajana toimiva Robert Conkey on vahvistanut IGN:n haastattelussa, että peli tuodaan Yhdysvalloissa lokakuun 21. päivä PlayStation Storeen ja päivää myöhemmin Xbox Games Storeen.

Euroopan kannalta tämä tarkoittanee, että peli saadaan sekä Xbox Onelle, Xbox 360:lle, PlayStation 4:lle ja PlayStation 3:lle lokakuun 22. päivä. Varmaa ei ole, mille päivälle pelistä lupaillun pc-version julkaisu on osumassa.

Osuvasti myös Platinum Gamesin toinen tälle vuodelle tähdätty peli, Bayonetta 2, on myös määrä julkaista vielä lokakuussa Wii U:lle.

Kehuttuun Nickelodeonin animaatiosarjaan perustuva The Legend of Korra -peli on ajallisesti sijoittumassa tv-sarjan toisen ja kolmannen kauden väliin. Peli on ensisijaisesti lähitaisteluun nojaava kokemus, mutta sen sisuksiin on vaihtelun nimissä lisätty myös muun muassa sellaista puuhasteltavaa kuin jääkarhukoiraratsastusta ja tiimipohjaista polttopalloa muistuttava Pro-Bending-minipeli.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa