The Last of Us se vain pinoaa miljoonia

The Last of Usin jatkaessa palkintojen haalimista on Sony vahvistanut pelin myyntien ohittaneen jälleen yhden rajapyykin.

14.3.2014 22:14

PlayStation 3 -peli The Last of Us on jatkanut myymistä hyvää vauhtia pelin iän lähestyessä vähitellen yhtä vuotta. Sony on PlayStation Blog -sivustollaan juhlinut, että pelin myynnit maailmanlaajuisesti ovat ylittäneet nyt kuuden miljoonan kappaleen rajan.

Tieto myynneistä julkaistiin pian sen jälkeen, kun The Last of Us nappasi merkittävän osan pysteistä varsin arvostetussa BAFTA-peligaalassa. Sitä ennenkin se on toki haalinut hurjasti palkintoja esimerkiksi DICE- ja VGX-tapahtumissa kuin myös lukuisissa pienemmissäkin yhteyksissä.

Samaan syssyyn Sony on hehkuttanut, että The Last of Usin tuore lisäsisältöseikkailu Left Behind olisi kaikkein korkeimmat arvosanat kerännyt lisäsisältö, joka PlayStation 3:lla on nähty. Tiedot Sony perustaa Metacriticiin, jossa Left Behindin arvosanakeskiarvo liikkuu kirjoitushetkellä 89 pisteessä.

Seuraava merkittävä taival The Last of Usin suhteen vaikuttaisi tapahtuvan ensi viikolla. Tuolloin joukko Naughty Dogin edustajia suuntaa San Franciscossa järkättävään Game Developers Conference -tapahtumaan, jossa he pääsevät jakamaan kokemuksiaan sekä The Last of Usin kehittämisestä että pelien kehittämisestä yleisestikin.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa