The Elder Scrolls Onlinen toistaiseksi suurin laajennus julki – nyt mennään örkkilään

The Elder Scrolls Onlinen pelaajat lähtevät seuraavaksi örkkien kotikonnuille pelin toistaiseksi suurimmalla laajennuksella.

5.10.2015 19:12

The Elder Scrolls Online on saamassa marraskuussa toistaiseksi suurimman laajennuksensa. Orsiniumiksi kutsuttu uusi sisältöpaketti vie pelaajat nimensä mukaisesti örkkien kotikaupunkiin, jossa tuoretta pelattavaa pitäisi olla luvassa noin 20 tunnin edestä.

Laajennuksesta käsiksi päästään niin kokonaan uuteen yksinpelikoitokseen nimeltä The Maelstrom Arena kuin myös kahteen uuteen julkiseen luolastoon. Uusia tarinatehtäviä on tietysti myös luvassa, kuten myös uusia varusteita, reseptejä ja pomojakin.

Ensimmäisemmä Orsiniumia päästään pelaamaan pc:llä, jolle laajennus saadaan 2. marraskuuta. Xbox Onen vuoro koitaa vastaavasti marraskuun 17. päivä ja PlayStation 4:n 18. päivä. Laajennus on ilmainen kaikille ESO Plus -tilaajille, kun taas muut joutuvat pulittamaan siitä 3 000 kruunua eli hieman reilut 20 euroa.

Laajennuksen julkaisun alla sitä saapuu tukemaan myös uusi päivitys. Sen myötä The Elder Scrolls Onlinen pc-versio saa peliohjaintuen, kun taas kaikkiin pelin versioihin on odoettavissa myös esimerkiksi tekstityksiä ja parannuksia sen tasonkeruujärjestelmiin.

Lähde: The Elder Scrolls Online (kotisivu)

Lisää luettavaa