The Elder Scrolls Onlinen luova voima lähti Borderlands-kehittäjän matkaan (päivitetty)

The Elder Scrolls Online elää jatkossa ilman sen luovana vetäjänä toiminutta Paul Sagea miehen suunnatessa töihin Gearboxille.

29.6.2015 18:54

The Elder Scrolls Onlinen luovana vetäjänä toiminut Paul Sage on jättänyt peliä työstäneen Zenimax Online Studiosin. Sagen LinkedIn-profiilin perusteella mies hoitelee luovan johtajan hommia jatkossa Gearboxin riveissä.

Sage on toinen varsin nimekäs The Elder Scrolls Onlinen tänä vuonna jättänyt kehittäjä. Huhtikuussa myös sen pelattavuuspuolen pääsuunnittelija Nicholas Konkle lähti etsimään uusia haasteita loikkaamalla League of Legends -kehittäjä Riot Gamesin juokkoihin.

Tieto Sagen lähdöstä on tullut julki noin kolme viikkoa The Elder Scrolls Onlinen konsolijulkaisun jälkeen. Vielä varmaa ei ole, minkälaisen projektin parissa hän tulee työskentelemään Gearboxilla. Tällä hetkellä tiedossa on, että Gearbox viimeistelee parhaillaan tulevana talvena saapuvaa Battleborn-peliään, minkä ohella se on kasannut tiimiä Borderlands 3:n kehitystä varten.

Sagen kehitysura on ollut tähän mennessä hyvin MMO-täyteinen. Myös ennen The Elder Scrolls Onlinen parissa työskentelyä mies on ehtinyt urallaan vaikuttaa esimerkiksi Ultima Onlinen ja Tabula Rasan parissa.

Päivitys kello 19.10: Pelin virallisilla foorumeilla Zenimax Online Studiosin edustaja on vakuutellut, että The Elder Scrolls Online on Sagen lähdöstä huolimatta edelleen hyvissä käsissä. Hänen työnsä tulee jatkossa hoitamaan Rich Lambert, joka toimi aiemmin pelin johtavana sisältösuunnittelijana. Häneltä löytyy kokemusta myös esimerkiksi The Elder Scrolls IV: Oblivionin parista.

Lähde: Paul Sage (LinkedIn), Eurogamer

Lisää luettavaa