Terminaattori marssii loppuvuoden WWE-peliin – katso höveli mainosvideo

Arnold Schwarzeneggerin saadaan tavallaan tämän vuoden WWE-peliin Terminator-teemaisella ennakkotilausedulla.

28.7.2015 02:41

Julkaisija 2K Games on vahvistanut ennakkotilausedun tulevaan WWE 2K16 -painipeliinsä. Pelaajien mielenkiintoa yhtiö yrittää kalastella tällä kertaa itse Arnold Schwarzeneggerin naamalla, sillä pelin ennakkotilaajille luvataan mahdollisuutta päästä ohjastamaan sekä ensimmäisestä että toisesta Terminator-elokuvasta tuttua T-800-robottia.

– Minulla oli kunnia liittyä WWE Hall of Fameen aiemmin tänä vuonna ja nyt WWE-perintöni laajenee erään suurimmista elokuvarooleistani päätyessä ikuistetuksi WWE 2K16:een. Aseta terminaattori Stone Cold Steve Austinia, Seth Rollinsia tai Daniel Bryania vastaan ja lopputulos voi olla vain yhdenlainen: hasta la vista, baby, Schwarzenegger selittää 2K Gamesin lehdistötiedotteessa.

Vielä toistaiseksi 2K Games ei ole näyttänyt yhtään pelikuvaa WWE 2K16:ssa taistelevasta terminaattorista. Julki se on kuitenkin tuonu oheisen markkinointivideon, jossa klassinen Terminator-kohtaus on luotu uudelleen WWE-painijoiden voimin.

WWE 2K16 julkaistaan Euroopassa 27. lokakuuta niin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Xbox 360:lle kuin myös PlayStation 3:lle. Peliä työstävät edellisosan tapaan yhteistyönä Yuke’s ja Visual Consepts.

Viime viikolla selvisi, että rasismikohun keskelle ajautunutta Hulk Hogania ei tulla vastaavasti näkemään ollenkaan osana uutta WWE-peliä.

Lähde: Take-Two

Lisää luettavaa