Tätä on luvassa PS4:n seuraavassa isossa järjestelmäpäivityksessä

PlayStation 4:n tuleva 4.00-päivitys suoraviivaistaa käyttöliittymää ja tuo mukanaan mahdollisuuden järjestellä pelejään kansioihin.

16.8.2016 11:21

Sony on paljastanut tarkempia tietoja PS4:n tulevasta järjestelmäpäivityksestä.

Lähiaikoina betatestiin saapuva PS4:n 4.00-päivitys sisältää tukun viilauksia konsolin käyttöliittymään. Konsolin pikavalikot toimivat jatkossa aiempaa nopeammin, eivätkä ne peitä enää koko kuvaruutua. Näin ollen esimerkiksi kuvien ja videoleikkeiden jakaminen ei edellytä koko pelikuvan peittävää valikkoa. Lisäksi Twitterissä jaettavien videoiden enimmäiskestoa on pidennetty 10 sekunnista 140 sekuntiin.

PS4-pelaajat voivat jatkossa myös organisoida sisältöään aiempaa helpommin. Pelejä on mahdollista jakaa kansioihin niin käynnistysvalikossa kuin pelikirjastossakin. Lisäksi sisällön löytämistä helpotetaan uusilla haku- ja järjestelytoiminnoilla.

Käyttöliittymää on paranneltu myös käyttäjäprofiilien ja pelaajien ansaitsemien palkintojen osalta. Palkintoja on mahdollista selata päivityksen myötä ilman Internet-yhteyttä. Palkintojen harvinaisuusastetta esitetään uudella pyramidi-ikonilla, jossa harvinaisimmat palkinnot ovat pyramidin huipulla. Omaa ja kaverien edistymistä palkintojen keräämisessä voi vertailla aiempaa helpommin profiilisivujen avulla.

PS4-päivitys 4.00 saapuu betatestiin lähiaikoina. Päivityksen lopullinen julkaisuaikataulu vahvistetaan lähiviikkoina.

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa