Digital Illusions järjesti Game Developer Conference -tilaisuuden yhteydessä tapahtuman, jossa se esitteli tulevia pelejään: Battlefield Bad Company, Battlefield Heroes ja Mirror’s Edge. (Pelaajan tilaajat lukekaa toimituksen blogista enemmän itse tilaisuudesta)

Battlefield: Bad Company on DICE:n ensimmäinen alusta alkaen konsoleille suunnittelema Battlefield-peli. Moninpeliä ei tietenkään ole unohdettu, siitähän pelisarja tunnetaan.

Bad Companyn yksi silmiinpistävimmistä ominaisuuksista ovat sen tuhottavat ympäristöt. Lähes rakennuksen kuin rakennuksen voi ampua rakenteitaan myöten palasiksi. Tähän tosin tarvitaan raskasta aseistusta kuten raketinheitin, sillä luodeilla taloja ei tuhota, vaikka luodit kyllä kulkevatkin objektien läpi. Metsääkin voi harventaa räjähteillä. Sain pelata tilaisuudessa 16-pelaajan matsia, joka sijoittu Ascension-nimiseen kenttään. Se oli matalalle vuorenrinteelle sijoittuva kenttä, jonka huipulla oli kirkko. Rakennuksia oli siellä täällä havupuiden ympäröimänä. Oli varsin hauskaa ampua raketinheittimellä talojen katot palasiksi, tai sitten tehdä oven viereen uusi kulkureitti…

Yksinpelikampanja keskittyy Bad Company -sotilasryhmään, jonka neljä henkeä päättäväkin hieman tienata sodalla ja lähtevät rintamalle kullan perään. Teema jatkuu moninpelissäkin, jossa yksi ryhmä suojelee kultaharkkoja sisältäviä laukkuja toisen ryhmän yrittäessä saada ne itselleen. Voiton moninpelissä ratkaisee juuri kulta, eikä niinkään tapot. Kun ryhmäni sai kultaa haltuunsa, kentästä avautui uusi alue kerta toisensa jälkeen, kunnes oli mahdollista päästä kirkon luokse kukkulan huipulle.

Maaliskuun Pelaaja-lehdessä on laaja ensitesti Bad Companysta ja esittelyssä on myös upean näköinen Mirror’s Edge, joka nousi ensi-esiintymisensä myötä ainakin allekirjoittaneen odotetuimmaksi fps-peliksi tänä vuonna. Tästä saamme julkaista uusia kuvia huomenna, mutta tässä yksi vanhempi kuva…

mirror_s_edge_01_tif_jpgcopy.jpg

Battlefield: Bad Company julkaistaan näillä näkymin kesäkuussa Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle.

Kuvia Battlefield: Bad Companyn yksinpelistä:

bfbc_1.jpgbfbc_2.jpgbfbc_3.jpgbfbc_5-copy.jpgsingle-2-copy.jpgsingle-3-copy.jpg

Kuvia moninpelistä:

bfbc_mp_1.jpgbfbc_mp_2.jpgbfbc_mp_3.jpgbfbc_mp_4.jpgbfbc_mp_5.jpg

Lisää luettavaa