Microsoft ja 343 Industries ovat lyöneet vihdoin tiskiin pelikuvaa Halo Infinitesta.

Kahdeksan minuuttia kestävä videopätkä sijoittuu muutaman tunnin päähän pelin alusta ja asettaa Master Chiefin taistelemaan aiempaa avoimemmassa maailmassa muutamien uusien lelujen kanssa. Tuoreiden aseiden ohella keskeinen apuvälinelisäys on tällä kertaa tarttumakoukku, joka helpottaa tietysti pelimaailman tutkiskelua mutta toimii myös keinona kiusata niin vihollisia kuin temmata ympäristöistä käyttöön erilaista irtaimistoa.

Videon myötä vahvistuksen saa myös se, että Halo Wars 2:sta tuttu Banished-ryhmittymä toimittaa Halo Infinitessa pahiksen virkaa. Microsoft on vielä erikseen Xbox Wire -sivustollaan lupaillut, että vaikka peli jatkaa Master Chiefin saagaa, pyrkii pelin tarina toivottamaan puolelleen myös tuoreita pelaajia sarjan pariin.

Pelillä on parhaillaan pystyssä myös oma Steam-sivunsa, joka lupaa muun muassa Forge-työkalun paluuta. Moninpelistä on noin muuten määrä kuulla myöhempänä ajankohtana. Konsolipuolella moninpeluu on yhä vaatimassa Xbox Liven kultajäsenyyttä.

Halo Infinite julkaistaan loppuvuodesta Xbox Series X:lle, Xbox Onelle ja pc:lle Microsoft lupaa, että peli yltää Series X:llä 60 ruutua sekunnissa pyörivään ruudunpäivitykseen.

Lähde: Xbox Wire, Steam

Lisää luettavaa