Sony on paljastanut tammikuun PlayStation Plus -pelitarjonnan.

PlayStation Plus -jäsenet pääsevät ensi viikolla käsiksi kolmeen peliin kaikilla kolmella jäsenyystasolla. Tammikuun PS Plus -pelitarjontaa tähdittää Star Wars Jedi: Fallen Order. Respawn Entertainmentin kehittämä Tähtien Sota -peli tarjoaa Episodi III:n tapahtumien jälkeen sijoittuvaa toimintaa ja seikkailua Jedien jäljillä.

PS Plus -tilaajat saavat tammikuussa jäsenmaksuaan vastaan myös Bethesdan verkkoroolipeli Fallout 76:n. Nelivuotias Fallout 76 on saanut ilmestymisensä jälkeen koko liudan päivityksiä, joista viimeisin julkaistiin aikaisemmin joulukuussa.

Kolmas tammikuun PS Plus -peli on Axiom Verge 2. Viime vuonna julkaistussa toimintatasoloikkapelissä päästään seikkailemaan rinnakkaisulottuvuuksissa ja löytämään uusia aseita ja kykyjä niin kutsutun Metroidvania-lajityypin hengessä.

Tammikuun PlayStation Plus -pelit ovat saatavilla 3. tammikuuta – 6. helmikuuta. Tavanomaiseen tapaan tammikuun puolivälin jälkeen palveluun tulee uusia pelejä, jotka ovat vain PS Plus Extra- ja Premium-jäsenten saatavilla

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa