Vuoden odotetuin peli 2009 -äänestys pyöräytettiin Pelaajaboardeilla käyntiin viime viikolla. Nyt äänestys on käyty loppuun ja äänet laskettu.

Pelaajien luotto Infinity Wardiin on kova. Loistavan Call of Duty 4:n jälkeen pelaajat jäivät janoamaan lisää nykypäivään sijoittuvaa räiskintää ja sellaista on taas luvassa tänä vuonna. Activision paljasti viime joulukuussa Call of Duty: Modern Warfare 2:n saapuvan täksi vuodeksi. Ei siis liene yllätys, että vuoden odotetuimmaksi peliksi äänestettiin juuri kyseinen nimike.

Helpolla voitto ei kuitenkaan tullut. Vain yhden äänen päähän jäi Resident Evil 5, joka saapuu maaliskuussa PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Afrikkaan sijoittuva selviytymiskamppailu siis selvästi kiinnostaa pelaajia.

Seuraavat sijat menivät Killzone 2:lle ja Mafia 2:lle. Tämä jos mikä osoittaa, että toiminta on nyt aktiivipelaajien keskuudessa se kaikkein kovin juttu.

Listalle selviytyi myös Final Fantasy XIII, joka kuitenkin jouduttiin poistamaan listalta vielä äänestyksen sulkeutumisen jälkeen, sillä Square Enix vahvisti, ettei peli tule ilmestymään Euroopassa vuoden 2009 aikana.

Vuoden odotetuimmat pelit 2009

1. Call of Duty: Modern Warfare 2 (laitteet ei vielä tiedossa)
2. Resident Evil 5 (Xbox 360, PS3)
3. Killzone 2 (PS3)
4. Mafia 2 (PS3, Xbox 360, pc)
5. Uncharted 2: Among Thieves (PS3)
6. inFamous (PS3)
7. MadWorld (Wii)
8. Street Fighter IV (Xbox 360, PS3)
9. Heavy Rain (PS3)
10. Dragon Age: Origins (Xbox 360, PS3, pc)

Lisää luettavaa