Tältä näyttää World of Warcraftin vuosi 2024 – luvassa isoja päivityksiä ennen The War Within -laajennusta

Blizzard paljasti World of Warcraft -suunnitelmansa ensi vuodeksi.

20.12.2023 09:50

Blizzard on paljastanut suunnitelmansa World of Warcraftin vuoden 2024 varalle.

Pelin tiekartta antaa osviittaa World of Warcraftin seuraavien isojen päivitysten ja laajennuksen julkaisusta. Samalla studio paljasti tiedot myös World of Warcraft Classicin tulevista päivityksistä.

World of Warcraftin ensi vuoden kohokohta on The War Within -laajennus, joka käynnistää kaikkiaan kolmesta laajennuksesta muodostuvan uuden tarinan. Laajennus lisää peliin uutta sisältöä niin pelialueiden, luolastojen kuin uusien sankarikykyjen muodossa. The War Within ilmestyy tiekartan mukaan ensi kesän jälkeen.

Vuoden aikana World of Warcraft saa laajennuksen lisäksi kaikkiaan viisi isompaa päivitystä. Ensimmäinen päivitys ilmestyy talvikauden aikana, jolloin vietetään esimerkiksi Hearthstonen vuosipäivätapahtumaa. Loppuvuodesta taas vietetään World of Warcraftin 20-vuotisjuhlia, jolloin luvassa on tapahtuman lisäksi tarinapäivityksiä ja uutta sisältöä The War Withiniin.

World of Warcraft Classic -pelaajat pääsevät kesän kynnyksellä käsiksi Cataclysm-laajennuksen sisältöön. Sitä ennen luvassa on joukko hieman pienempiä päivityksiä, mutta uutta pelattavaa on luvassa talven ja kevään aikana esimerkiksi kolmen raidin muodossa.

Lähde: Blizzard

Lisää luettavaa