Tältä näyttää Telltalen uusi Batman-peli – näyttelijävalinnat myös julki

Ensimmäiset ruutukaappaukset Telltalen Batman-pelistä ovat saapuneet. Myös näyttelijöitä on vahvistettu peliä varten.

12.6.2016 16:42

Telltale Games on julkaissut ensimmäiset ruutukaappaukset sen tulevasta Batman-seikkailupelistä. Kesällä debytoivasta tuotoksesta on julkistettu samalla myös päänäyttelijät, joiden joukkoon mahtuu jonkin verran tunnettujakin videopeliääniä.

Bruce Waynen ja näin ollen siis myös Batmanin roolin on pelissä ottanut haltuunsa viimeksi muun muassa Uncharted 4:n Samina kuultu Troy Baker, kun taas Alfrediksi Telltale on palkannut pelien maailmassa tähän mennessä hieman pienempiä roolejä hoidelleen Enn Reitelin. Harvey Dentia näyttelee Travis Willingham (StarCraft II:n Karax), Vicky Valea Erin Yvette (The Walking Deadin Molly ja Bonnie), James Gordonia Murphy Guyer (Red Dead Redemptionin Aquila), Carmine Falconea Richard McGonagle (Unchartedin Sully) ja Kissanaista eli Selina Kylea Laura Bailey (Uncharted 4:n Nadine Ross).

Tarkoituksena Telltalella olisi esitellä peliä kunnolla ensimmäisille tahoille osana alkavan viikon E3-pelimessuja. Telltale on jo aiemmin lupaillut pelin olevan kohdistettu ensisijaisesti täysi-ikäiselle yleisölle ja painottavan varsin paljon Bruce Waynen roolia itse Batmanin rinnalla.

Lähde: Telltale Games

Lisää luettavaa