Capcomin tulevasta Super Street Fighter IV -pelistä on julkaistu muutamia uusia kuvia, jotka esittelevät kahta pelin uutta taistelijalisäystä: sarjan faneille entuudestaan tuttu T.  Hawk ja täysin uusi naispuolinen hahmo, Juri.

Super Street Fighter IV paljastettiin Tokyo Game Show -messujen jälkimainingeissa. Kyseessä on alkuvuodesta ilmestyneen Street Fighter IV:n päivitetty versio, joka julkaistaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle keväällä 2010.

Uudistuksiin lukeutuu T. Hawkin ja Jurin lisäksi kuusi muuta taistelijaa, joista yksi nimeltä mainittu on Dee Jay. Lisäksi kaikkia alkuperäisessä pelissä nähtyjä hahmoja on hienosäädetty pelaajien ja kehittäjätiimin antaman palautteen pohjalta.

Super Street Fighter IV lupaa myös uusia Ultra-komboja, parannuksia verkkopelipuolelle sekä muita uudistuksia, jotka ovat pelin tuottaja Yoshinori Onon mukaan niin suuria, ettei niitä voinut vain lisätä Street Fighter IV:ään DLC-lisäsisältöpakettina. Alkuperäisen ja Super-version omistajille luvataan erityistä bonusta.

Super Street Fighter IV:n kerrotaan olevan tavanomaista pelijulkaisua edullisempi, mutta tarkkaa hintaa ei toistaiseksi ole paljastettu.

screen_1_bmp_jpgcopy screen_2_bmp_jpgcopy screen_3_bmp_jpgcopy screen_4_bmp_jpgcopy screen_5_bmp_jpgcopy screen_7_bmp_jpgcopy screen_8_bmp_jpgcopy

Lisää luettavaa