Tältä näyttää PlayStation 4:n hittipeliin Horizon Zero Dawn pohjautuva lautapeli

Steamforged Gamesin lautapelisovitus PS4-hitisti on rahoitettu onnistuneesti.

8.9.2018 09:56

Guerrilla Games, SIEE ja Steamforged Games ovat saavuttaneet onnistuneesti Horizon Zero Dawn: The Board Gamen joukkorahoituskampanjan tavoitesumman, joka kerättiin kokoon jo ensimmäisen kahden tunnin aikana.

Dark Souls – ja Resident Evil 2 -lautapelien takana oleva Steamforged Gamesin kehittämä julkaisu vie kehutun PlayStation 4 -pelin pöytäkokoon ja tarjoaa tekijöiden mukaan Horizon Zero Dawnin maailmaan sijoittuvan ”semiyhteistyöllisen taktisen toimintapelin 1 – 4 pelaajalle”.

Pelimekaanisesti Horizon Zero Dawn: The Board Game yhdistää strategista korttipakanrakentelua, hahmonkehitystä ja figuuripohjaista seikkailua videopelistä tuttuun metsästykseen, hiiviskelyyn ja taktiseen taisteluun. Varsinaiseen peliin voi tutustua tarkemmin alla olevasta demosessiosta.

Kickstarter-pakettiin lukeutuu emopelin lisäksi vielä kolme erillistä laajennusta, jotka lisäävät peliin muun muassa uusia figuureja ja kortteja. Käyttäjät voivat halutessaan ostaa myös Frozen Wildsiin perustuvan laajennuksen sekä pelin isompia robohirviöitä metsästettäväksi lisämaksua vastaan.

Lautapelin rahoituskampanja lähestyy kirjoitushetkellä miljoonan dollarin rajapyykkiä. Kehittäjien tavoitesumma oli 200 000 dollaria.

Alustavaksi julkaisuikkunaksi lautapelille on asetettu maaliskuu 2020. Toisaalta Steamforged Gamesilla on paha historia myöhästymisien suhteen niin Resident Evil 2:n kuin Dark Soulsin kohdalla, eikä jälkimmäisen rajapyykkibonuksia ole vieläkään lähetetty tukijoille.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa