Tältä näyttää The Last of Us Part I – Naughty Dog esittelee pelikuvaa PS5-version uudistuksista

The Last of Us Part I päivittyy nykypäivään PlayStation 5:llä.

22.7.2022 08:01

Kehittäjä Naughty Dog on tarjonnut ennakkomaistiaiset The Last of Usin PlayStation 5 -versiosta.

PlayStation Blogissa julkaistu blogipäivitys ja video esittelevät PS5-konsolille sovitetun toimintaseikkailun uudistuksia. Pelikuvakatsauksia sisältävällä videolla nähdään koko joukko teknisiä uudistuksia, jotka sovittavat yhdeksänvuotiaan pelin uudelle konsolisukupolvelle.

The Last of Us Part I:n kerrotaan hyödyntävän uuden laitteiston suorituskykyä pelin pyörittämiseen dynaamisella 4K-resoluutiolla 60 ruutua/sekunti -ruudunpäivityksellä tai 4K-natiiviresoluutiolla 30 ruudun sekuntitahdilla. Peli ottaa ilon irti myös DualSense-ohjaimen haptisesta palautteesta ja liipasinpainike-efekteistä, jonka lisäksi pelin äänimaailma on päivitetty tukemaan 3D-tilaääntä.

Naughty Dog kertoo tehneensä The Last of Us Part I:lle myös täyden visuaalisen ilmeen päivityksen. Pelin hahmot ja ympäristöt on rakennettu uudelleen yksityiskohtaisempina versioina. PS5:n suorituskyvyn ansiosta pelimaailman fysiikkamallinnus on aiempaa kattavampi, sillä kehittäjät ovat voineet lisätä maailmaan enemmän liikkuvia ja hajoavia esineitä.

The Last of Us Part I sisältää myös uusia pelitiloja. Permadeath-pelitilassa pelaajat voivat kokeilla kuinka pitkälle he selviävät pelissä kuolematta. Pikapeluutila taas tarjoaa tilaisuuden kellottaa etenemistään. Myös saavutettavuutta huomioidaan entistä paremmin esimerkiksi välianimaatioihin sisäänrakennettujen puhekuvausten avulla.

The Last of Us Part I julkaistaan PS5:lle 5. syyskuuta.

Lähde: PS Blog

Lisää luettavaa