Take 2, eli 2K Gamesin ja Rockstarin emo-yhtiö antoi eilen perinteisen talouskatsauksensa. Vuoden 2011 ensimmäisen kvartaalin aikana Take 2 teki 8.6 miljoonaa dollaria tappiota.

100 miljoonan dollarin kehityskulut vaatinut Red Dead Redemption on myynyt yli 11 miljoonaa kappaletta, joten peli on tehnyt reilusti voittoa. LA Noirea on myyty kauppoihin 4 miljoonaa ja NBA2K11:sta on myyty huikeat 5.5 -miljoonaa kappaletta. Take 2:n mukaan Duke Nukem Forever on sekin kääntynyt voitolliseksi tuotteeksi.

Take 2 lupasi kertoa lähikuukausien aikana tarkemmin tulevista peleistään. Tiedossa on, että vuoden 2012 alussa ilmestyvät The Darkness 2 ja XCOM. Sitä seuraavat saman vuoden aikana BioShock Infinite, saksalaisen Yager-studion ikuisuusprojekti Spec Ops: The Line. Borderlands 2 julkaistaan vuonna 2013.

Rockstarin Max Payne 3 ei vastoin odotuksia ilmesty tänä vuonna, vaan näyttäisi ilmestyvän vasta vuoden 2012 aikana. Grand Theft Auto V:stä on jo liikkunut sen verran paljon huhuja , että pelin ilmestyminen tapahtuu melko varmasti kevääseen 2013 mennessä.

Lisää luettavaa