Suurstrategiapeli Stellariksen maailma käy vain synkemmäksi 15. huhtikuuta. Paradox Interactive on päivännyt pelin uutuuslaajennus Nemesiksen, jonka myötä pelaajasta voi muodostua galaksin keskeinen vartija tai sen julma tuhoaja.

Vartijaksi on mahdollista nousta kampanjoimalla itseään asemaan galaktisen yhteisön sisällä, mikä avaa pelaajan käyttöön hätätilassa uuden joukon erilaisia voimakkaita hätävaltuuksia. Kriisin vältetettyään pelaaja voi joko luopua vuorostaan saamastaan vallasta tai mahdollisesti jatkaa sen kanssa ja perustaa oman uuden galaktisen imperiuminsa.

Pahismahdollisuus nousee Nemesiksessä esiin suorittamalla galaksissa ilkeitä toimenpiteitä ja kasvattamalla näin omaa uhkaavuustasoaan. Uhkavuustaso tuo mukanaan houkuttelevia bonuksia ja voi lopulta avata käyttöön tähtiä syövän maailmanlopun koneiston ja tehdä pelaajasta itsestään galaktisen suurkriisin, joita vartioiden olisi tarkoitus torjua.

Meininkiä maustetaan vielä muun muassa tuoreilla vakoilumahdollisuuksilla. Omaa valtaansa päästään myös osoittamaan uusin suurin avaruusaluksin.

Lisää luettavaa