Tuore seikkailua, maanviljelyä ja kepeää selviytymistä yhdistävä peli lipuu hiljalleen kohti pc:tä, Switchiä, PlayStation 4:ää ja Xbox Onea. Uutukainen on kyseisille alustoille 17. lokakuuta ilmestyvä Stranded Sails: Explorers of the Cursed Islands, joka on käynyt nappaamassa ideoita muun muassa Harvest Moon- ja Zelda-sarjan apajilta.

Stranded Islessa elellään haaksirikkoutuneen merimiehen elämää mystisessä saaristosta, josta olisi kiva vielä jossain vaiheessa päästä takaisin kotiin. Ennen kuin pako takaisin sivilisaatio pariin kuitenkin onnistuu, täytyy oma selviytyminen taata ensin kyhäämällä selviytyjille oma leirinsä, jossa kukaan ei toivottavasti kuolisi nälkään. Seikkailunhaluisena uutta elinympäristöä pitäisi myöskin saada tutkiskeltua, vaikka selvästikään mistään täysin vaarattomasta paikasta ei näyttäisi olevan kyse.

Jo ennakkoon Stranded Isles on ollut osa hiljattain lanseeratun Apple Arcade -pelipalvelun tarjontaa. Pelin kotisivuilta julkaisija Rokaplay on luvannut Strandes Sailsista lisäksi itsenäistä ja ilmaista prologiseikkailua kaikille heille, jotka ovat tilanneet pelin uutiskirjeen. Prologin jakelun on määrä käynnistyä hieman ennen pelin varsinaista julkaisua.

Lisää luettavaa