Surmatun Venäjän suurlähettilään ruumiskuva päätyi uuteen Batman-seikkailuun – poistotoimi edessä

Uudesta Batman: The Enemy Withinin episodista on yllättäen löytynyt kuva, jossa on varsin selvästi Venäjän tapetun Turkin-suurlähettilään ruumis.

7.10.2017 04:00

Telltale Gamesin kehittämän Batman: The Enemy Within -pelin sisuksista on paljastanut yllättävä yksityiskohta. Osana sen tällä viikolla julkaistua toista episodia löydettävissä on kuva, jossa esiintyy varsin selvästi viime vuonna menehtyneen Venäjän Turkin-suurlähettilään Andrei Karlovin ruumis.

Karlov tapettiin varsin dramaattisesti viime joulukuussa osana Ankarassa järjestettyä taidenäyttelyn avajaisia. Surma oli tarkoituksella julkinen ja siitä saatiin näin ollen runsaasti yksityiskohtaista kuvamateriaalia. Yhtä näistä kuvista on varsin selvästi käytetty osana uusinta Batman-seikkailua.

Telltalen edustaja on kertonut kommentissaan Gamasutra-sivustolle, että studiossa kadutaan tapahtunutta ja että se on kehittänyt jo päivityksen, jonka on määrä poistaa kuva pelistä kaikilla alustoilla. Yhtiössä luvataan samalla, että sen sisuksissa tehdään tarvittavat toimenpiteet, jotta sen tuotteiden laatu saadaan pidettyä korkeana.

Lähde: Gamasutra, Bro Team Pill (Twitter)

Lisää luettavaa