Superkuumaa räiskintää ja Goat Simulator Xbox Onelle

Osana Gamescom-lehdistötilaisuuttaan Microsoft väläytteli jälleen muun muassa Xbox Onen tulevaa ID@Xbox-tarjontaa.

12.8.2014 16:14

Microsoft on paljastanut Gamescom-messujen yhteydessä uuden joukon pelejä, jotka ovat saapumassa Xbox Onelle konsolin ID@Xbox-omakustanneohjelman avulla. 

Kuten hieman pienemmän kaavan projekteilta sopii odottaa, löytyy julkistettujen pelien joukosta varsin monenlaista hiihtäjää. Konsolidebyytin Xbox Onella on tekemässä nimittäin muun muassa monia jo vihastuttanut ja ja ihastuttanut Goat Simulator, joukkorahoitettu aikaräiskintä Superhot, areenamäiskintä Smite, vankilapakopeli The Escapists ja Mega Drive -peleistä inspiraatiota ottava Volgarr the Viking.

Koosteen useista tulevista ID@Xbox-peleistä voi katsastaa alta.

Muita huomiota keränneitä pienemmän kaavan pelejä olivat lisäksi myös varsinkin Elite: Dangerous -kehittäjä Frontierin vasta julkistettu vuoristoratapeli ScreamRide, Capybara Gamesin Below sekä tietysti jo E3-messuilla ihastuttanut Ori and the Blind Forest. Kustakin pelistä julkistettiin tuoretta videomateriaalia Gamescomissa, minkä ohella Orin osalta vahvistetiin, että peli on saapumassa Xbox Onen ohella myös pc:lle ja näillä näkymin vielä tämän vuoden lopulla.

Lisää luettavaa