Suosittujen Hiljainen paikka -kauhuelokuvien maailmaan päästään pian myös videopelin muodossa – katso kuumottava traileri

Kauhufranchise laajenee.

18.6.2024 17:19

Jo syksyllä 2021 julkistettu Hiljainen paikka -elokuviin pohjaava videopeli A Quiet Place: The Road Ahead on saanut viimein ensimmäisen trailerinsa.

Tuleva kauhuisa selviytymisseikkailu asettaa pelaajat uuden selviytyjähahmon saappaisiin keskelle ääneen reagoivien monstereiden maailmanvalloitusta. Tarinavetoista peliä pelataan ensimmäisestä persoonasta ja se painottuu vahvasti hiippailutyyliseen etenemiseen.

Trailerilla pelihahmon nähdään yrittävän päästä ulos hämärästä rakennuksesta ilman, että hän herättää lähellä alati vaanivien hirviöiden huomion päästämillään äänillä. Nähtäväksi jää tulevatko pelilaitteet hyödyntämään tässä myös omia mikrofoniominaisuuksiaan tiivistääkseen pelitunnelmaa entisestään.

A Quiet Place: The Road Ahead saapuu pelimarkkinoille tämän vuoden aikana, mutta sen tarkka julkaisupäivämäärä on vielä toistaiseksi mysteeri. Sen on kehitellyt Stormind Games ja sen julkaisusta vastaa puolestaan Saber Interactive (Halo– ja World War Z -pelit, The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition, Vampyr, Evil Dead: The Game). Kauhutarinan pariin päätään suuntaamaan pc:llä sekä PlayStation 5 ja Xbox Series X/S -konsoleilla.

Peli pohjaa vuonna 2018 käynnistyneeseen Hiljainen paikka -kauhuelokuvafranchiseen. Kakkoselokuva Hiljainen paikka osa 2 sai ensi-iltansa vuonna 2020 ja esiosa Hiljainen paikka: Päivä yksi on saapumassa Suomen valkokankaillejo aivan tuota pikaa, 5. heinäkuuta.

Kurkista A Quiet Place: The Road Ahead -kauhupelin traileri alta.

Lisää luettavaa