Suomi osana Ubisoftin pelialan koulutusohjelmaa

Ubisoft on käynnistämässä pelialan koulutusta tarjoavan ohjelman, jossa Suomi on myös mukana Trials-kehittäjä Redlynxin avulla.

12.2.2014 04:00

Ranskalainen pelijätti Ubisoft on tarjoamassa hiljattain valmistuneille suomalaisille yliopisto-opiskelijoille mahdollisuuden saada itselleen pelialan koulutusta. Tempaus on osa yhtiön laajempaa koulutusohjelmaideaa, jossa mukana on Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta yhteensä 12 pelistudiota. 

Suomessa Ubisoftia edustaa Trials-peleistä tunnettu Redlynx.

Osana kansainvälisyyttä painottavaa ohjelmaansa Ubisoft pyrkii etsimään lahjakkaita henkilöitä toimimaan osana pelisuunnittelutiimejään. Ohjelma kestää kaksi vuotta, minkä aikana opiskelijat kuluttavat ensin vuoden kotimaassaan ja sitten vuoden ulkomailla. Matkan varrella opiskelijoiden on määrä toimia osana useita erilaisia peliprojekteja.

Erikoistumislinjoja tarjolla on kaksi: projektinhallinta ja ohjelmointi.

– Ubisoftin koulutusohjelma on ainutlaatuinen mahdollisuus nuorille ammattilaisille. He saavat mahdollisuuden luoda uraansa luovassa yrityksessä. Samalla he voivat hyötyä johdon tuesta ja räätälöidystä harjoitusohjelmasta, Ubisoftin kansainvälisestä värväämisestä vastaava Diane Peyredieu du Charlat kertoo.

Osaksi koulutusohjelmaa voi hakea maaliskuun 15. päivään mennessä. Lisätietoja koulutusohjelmasta voi lukea Ubisoftin virallisesti blogista.

Lähde: Ubisoft

Lisää luettavaa