Suomen peliohjelmisto- ja multimediayhdistys FIGMA ry järjestää Suomen pelialan palkinnon suunnittelukilpailun.

Kilpailutehtävänä on suunnitella vuosittain jaettava pelialan palkinto, joka on kulkenut aikaisemmin nimellä Aapeli. Aapeli on miehen nimi, mutta viittaa samalla tietenkin hyvien pelien AAA-sarjaan. Nimi voi myös muuttua palkinnon valinnan myötä, joten palkinnon suunnittelija voi samalla ehdottaa palkinnolle myös uutta nimeä.

Kilpailuun osallistuminen on avoin kaikille.

Suunnittelukilpailun palkintona on 1000 euroa sekä viiden pelin paketti voittajan valitsemalle pelilaitteelle. Voittaja vastaa mahdollisista veroseuraamuksista. FIGMA lunastaa palkintosummalla kaikki oikeudet palkinnon käyttöön jatkossa. Voittopalkinnon suunnittelija kutsutaan myös pelialan gaalaan, jossa palkinnot jaetaan – gaalan ikärajana 18 vuotta.

Palkinnon suunnittelun voi aloittaa tyhjältä pöydältä, eikä FIGMA rajoita tai ohjaa työn suunnittelua. Kilpailutyön yhteydessä suunnittelijaa pyydetään esittämään kustannusarvio ja aikataulu palkinnon sarjatuotannosta.

Kilpailutyöt suunnittelijan yhteystietoineen tulee toimittaa postitse ja niiden tulee olla perillä 5.3.2010 kello 16 osoitteessa:

FIGMA
c/o Riku Olkkonen
Sopulitie 20
00800 HELSINKI

Voittaja julkistetaan 19.3.2010 mennessä.

Tuomaristo koostuu pelialan ammattilaisista ja vierailevasta muotoilualan ammattilaisesta.

Tämä kilpailuohjelma sekä kilpailuun liittyvät kysymykset vastauksineen löytyvät FIGMAn kotisivuilta osoitteesta www.figma.fi/tiedotteet.

Lisää luettavaa