Suomalaisstudion kunnianhimoinen Pax Dei -massiivimoninpeli saapuu pian pelaajien käsiin

Verkkopeliveteraanien Pax Dei on tulossa.

6.6.2024 18:56

Pax Dei -verkkopelin on vahvistettu saapuvan pian pelaajien saataville.

Helsingissä päämajaansa pitävän Mainframe Industriesin kehittämä Pax Dei on massiivimoninpeli, jonka on kuvattu rakentuvan erityisesti peliyhteisön toimesta. Kehittäjien mukaan pelaajat rakentavat itse omat kyläyhteisönsä, valmistavat varusteet ja käyvät kauppaa toisten pelaajien kanssa. Tarjolla on tietenkin myös toimintaa, mutta pelaajat löytävät Pax Deistä paljon myös rauhanomaista tekemistä.

Pelistä tulee tässä vaiheessa saataville kolme Founder’s Pack -versiota. Edullisimmillaan mukaan pääsee 40 eurolla, mutta kalliimmilla versioilla käyttöönsä saa useampia hahmopaikkoja ja maatilkkuja. Pelaamisen kerrotaan kuitenkin luonnistuvan mainiosti yhdelläkin pläntillä. Ennakkotilauksensa voi tehdä Pax Dein verkkosivuilla, mutta peli tulee saataville myös Steamissa.

Pax Dei julkaistaan varhaisversiona 18. kesäkuuta pc-pelaajien saataville. Peli on kuitenkin vielä tässä vaiheessa varhaisversio, jonka kehitys etenee matkan varrella. Luvassa on siis vielä bugeja, vaikka kehittäjät kertovatkin Pax Dein tarjoavan reilusti puuhaa mukana oleville pelaajille.


Lähde: Mainframe

Lisää luettavaa