Pelijulkaisija 505 Games on ollut nyt kovin aktiivisella päällä näin alkuvuodesta. Vasta aiemmin tällä viikolla selvisi, että se on solminut julkaisusopimuksen suomalaisen Remedy-pelistudion kanssa, ja nyt se on saanut uuden pääjohtajan pelialan konkari Neil Ralleysta.

Ralley on tunnettu tähän mennessä parhaiten julkaisija 2K Gamesin kansainvälisen International-osaston rakentajana ja vetäjänä. Mies toimi hommassa 11 vuotta aina kevääseen 2016 asti ja auttoi näin tuomaan pelaajien käsiin esimerkiksi BioShock-, Civilization-, XCOM-, Borderlands– ja Mafia-sarjaa. Ennen paikkaansa 2K:lla hän toimi seitsemän vuotta myös Codemastersin myyntipomona.

– 505 Games on parhaillaan erittäin jännittävässä vaiheessa globaalina julkaisijana. Tiimi on edennyt pitkälle sen 11-vuotisen historian aikana ja tiedän että he ovat kykeneviä aina vain suurempiin asioihin. Olen erittäin innoissani liittymisestäni osaksi tiimiä jatkaakseni sen rakentamista ja auttaakseni viemään heidät seuraavalle tasolle, Ralley kertoo 505 Gamesin tiedotteessa.

Viime aikoina 505 Games on auttanut esimerkiksi sellaisten pelien, kuten Abzun, Asseto Corsan, Virginian ja Terrarian konsoliversioiden julkaisussa.

Lähde: GamesIndustry

Lisää luettavaa