Suomen peliosaajilta uusi oma studio – tässä on Helsinki GameWorks

Helsinki GameWorks on uusin suomalainen mobiilipelistudio alan veteraaneilta.

2.9.2014 05:21

Uusi kotimainen pelistudio Helsinki GameWorks on noussut, noh, Helsinkiin. Yhdestätoista hengestä koostuva studio rakentuu niin entisistä Rovion, Remedyn, Bugbearin, Digital Chocolaten kuin Guerrilla Gamesinkin konkareista, joiden tavoitteena on iskeä erityisesti mobiilimarkkinoille.

– Olen erittäin iloinen päästessäni julkistamaan perustajatiimimme. Kokenut tekijäporukka on työskennellyt laajasti pelialalla sekä Suomessa että kansainvälisesti. Meitä yhdistää palava halu päästä toteuttamaan visiotamme siitä, mihin mobiilipelit ovat menossa ja mitä tämän päivän pelaaja haluaa, Helsinki GameWorksin toimitusjohtaja Kalle Kaivola kertoo.

Ensitöikseen Helsinki GameWorks on puuhailemassa helposti lähestyttävää fysiikkapohjaista kokemusta, joka studion mukaan tulee vielä puskemaan ilmaiseksi pelattavien mobiilipelien rajoja. Ikioma peliprojekti ei ole kuitenkaan ainut asia, jonka parissa GameWorksin aika jo kuluu. Sen ohella studio on myös mukana ”strategisissa yhteistuotannoissa” muutamien avainkumppaneidensa kanssa.

Helsinki GameWorksin miehitykseen voi tutustua studion kotisivuilla.

Lisää luettavaa