FlatOut saa jatko-osan. Team6 paljasti kehittävänsä FlatOut-autopelisarjalle jatko-osan Wiille. Peli jatkuu samoilla linjoilla aiempien FlatOutien hengessä, mutta ilmeisesti suomalainen BugBear ei ole tekemisissä Wii-käännöksen kanssa.

Mukana FlatOutissa nähdään perinteistä kilpa-ajamista radoilla. Vaihtelua kaipaaville mukana on myös Trash-pelimuoto, jossa tavoitteena on pistää kaverin auto lunastukseen erilaisilla aseilla, kuten pesäpallomailalla tai sorkkaraudalla. Kun auto on hajoitettu, pelaaja saa sen itselleen.

Arena-pelimuodossa kuskit kohtaavat toisensa tarkoituksenaan romuttaa toisten autot törmäilemällä. Stuntmanissa ajetaan täyttä vauhtia ramppiin ja lennätetään pelaaja tuulilasin läpi pitkin maita ja mantuja.

Toistaiseksi pelille ei vielä annettu julkaisuaikataulua.

FlatOut-sarja tuli tutuksi ensin pc:llä, ja sitten PS2:lla ja Xboxilla. Myöhemmin peli kääntyi myös Xbox 360:lle. Peli nojasi vahvasti edistykselliseen fysiikanmallinnukseen. FlatOut-sarja oli suomalaisille erityisen rakas, sillä sen takana hääri suomalainen BugBear. FlatOutin Wii-versiossa ei kuitenkaan ilmeisesti ole mukana suomalaista väriä.

Lisää luettavaa