Street Fighter V saa vielä ”definitiivisen” päivityksen – jopa ulkoasuun uutta ilmettä

Street Fighter 6 tekee jo tuloaan, mutta viidettä mätkintääkään ei ole ihan vielä unohdettu.

18.3.2022 21:24

Capcom on vahvistanut Street Fighter V: Champion Editionin saavan ainakin vielä yhden tuntuvamman päivityksen 29. päivä kuluvaa kuuta.

Maaliskuun ”definitiiviseksi” kuvailtu päivitys tuo mukanaan ennen kaikkea taistelijoiden välisiä mekaanisia tasapainotuksia ja uusia komboketjuja. Luvassa on myös kaksin kappalein pelin ulkoasua muovaavia grafiikkasävyttimiä, joista ensimmäinen verhoaa pelin sarjakuvamaisen tyylikkäällä cel-shading -ilmeellä ja toinen pikselimössömäisellä retrotyylillä. Kääntöpuolena sävyttimet eivät ole käytettävissä verkkokahinoinnin puolella.

Muina lisäyksinä mätkinnän jokainen hahmo saa asuvalikoimaansa kasan erivärisiä verryttelypukuja, kun taas musiikkivalikoimaa kartutetaan sitäkin uusilla kappalesovituksilla. Päivityksen kaikkia anteja voi ihastella uutisen lopusta löytyvältä videolta.

Capcom on antanut vahvasti ymmärtää, että tuleva Street Fighter V -päivitys on pelin viimeisiä – ellei jopa viimeinen. Japanilaispelitalo on kääntämässä huomiotaan Street Fighter 6:een, jonka hiljattain vahvistettiin tekevän jo tuloaan.

Lisää luettavaa