Uusi annos SteamWorld-sarjaa odottaa pc-pelaajia parin viikon päässä 31. toukokuuta. Switchilla jo aiemmin huhtikuussa nähty SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech ilmestyy tuolloin Steamin kautta Windows-, Mac- ja Linux-koneille.

Steamissa peli on sisällöltään sama kokemus kuin Switchilla. Kyseessähän on kevyt roolipeli, jossa seikkaillaan robottien asuttamassa fantasiamaailmassa ja taistellaan hajanaisia vihollisia vastaan vuoropohjaisesti ja erilaisiin kortteihin kiinnitettyjä kykyjä käyttäen. Steamissa pelille löytyy toki alustan myötä tuki palvelun omille saavutuksille ja keräilykorteille.

Switchilla peli on ollut Image & Formille jo menestys. Kehittäjien mukaan sen julkaisu on ollut sarjan toiseksi parhain heti sitä edeltäneen SteamWorld Dig 2:n jälkeen.

Suunnitelmia GOG- ja Humble-julkaisun suhteen ei kehittäjillä ole toistaiseksi ollut. Mikäli vanhat merkit pitävät kutinsa, ei SteamWorld Questin muille alustoille leviäminen ole vielä kuitenkaan ohi. Dig 2 on esimerkiksi nähty myös PlayStation 4:llä niin kuin Vitalla sekä 3DS:llä.

Lähde: Image & Form

Lisää luettavaa