Steamin samanaikaisten käyttäjien ennätys rikkoontui ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen

Pari vuotta siihen meni, mutta Steamissa on ylletty uuteen samanaikaisten käyttäjien ennätykseen. 19 miljoonaan ei silti vielä ole ylletty.

2.2.2020 20:10

Steamissa on nähty uusi yhtäaikaisten käyttäjien ennätys ensimmäistä kertaa reiluun kahteen vuoteen. Nyt sunnuntaina lukema on kohonnut parhaimmillaan 18,8 miljoonaan käyttäjään, kun tammikuussa 2018 nähtiin ensimmäistä kertaa 18 miljoonan rajan rikkoutuminen lopulta noin 18,5 miljoonalla tunnuksella.

Luku koostuu nimenomaan Steamissa kyseisellä hetkellä sisään kirjautuneista käyttäjistä. Uuden ennätyksen huomioinut Steam Database -sivusto huomauttaakin, että siinä missä uuden ennätyksen aikaan noin 6 miljoonaa käyttäjä oli aktiivisesti pelaamassa jotain, oli kaksi vuotta sitten pelaajia silloisella ennätyshetkellä itse asiassa noin miljoona enemmän.

Steamin omien tilastojen mukaan päivän eniten samanaikaisia keränneet pelit ovat olleet sellaiset vanhat tutut kuin Counter-Strike: Global Offensive (828 642), Dota 2 (653 689) ja PlayerUnkwnown’s Battlegrounds (159 850). Steamin itse ilmoittamia tilastoja on mahdollista seurata läpi lähdelinkistä.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa