Star Wars -faniprojektit jatkuvat seuraavaksi Star Wars: Dark Forcesin uusioversiolla

Obsidianin kehittäjän työstämä faniprojekti päivittää Star Wars: Dark Forcesin nykypäivään.

18.3.2019 08:56

LucasArtsin vuonna 1995 julkaisema räiskintäpeli Star Wars: Dark Forces on saanut fanin tekemän faniprojektin, joka päivittää tuotoksen Unreal Engine 4:lle.

Obsidianille työskentelevän Jason Lewisin sydänprojekti on ollut kehitteillä vuosia, joskin hänen alkuperäisenä tarkoituksena oli toteuttaa ainoastaan Tähtien sodasta tuttu Mos Eisley osaksi omaa taideprojektia. Tuotos on sittemmin laajentunut muutaman fanin tekemäksi Star Wars: Dark Forces -uusioversioksi, josta Lewis on julkaissut kuvia omalla ArtStation-tilillään.

Miehen alkuperäisestä Mos Eisley -projektista on julkaistu lisäksi pelattava demo Docking Bay 94, jossa pääsee vapaasti tutkimaan Tatooinen kuuluisaa kaupunkia ja kiertelemään Millenium Falconissa. Demossa ei ole kuitenkaan yhtään vihollista, joten kaupunki on siltä osin autio, mutta siitä näkee hyvin, millaista jälkeä tiimi saa aikaiseksi.

Projektin löytänyt YouTube-kanava BlueDrake42 esittelee demon antia tarkemmin alla olevalla videolla.

Kyseinen kanava vastasi myös taannoin ilmaantuneesta fanin tekemästä Star Wars Episode 1: Racer -uusioversiosta, joka päivittää vuonna 1999 julkaistun ajopelin nykypäivään.

Lähde: Kotaku, ArtStation, DRK

Lisää luettavaa