Joukkorahoitetusta Star Citizen -avaruusseikkailusimulaattorista on paljastanut virallisesti sen viimeisin pelillinen osa-alue. Osana PAX Australia -messutapahtumaa peliä kehittävä Roberts Space Industries esitteli kohtauksen, jossa pelaajat jalkautuivat kovia kokeneeseen avaruusasemaan räiskimään ensimmäisen persoonan kuvakulmassa.

Ohesta löytyvästä videosta räiskintäosuudesta saa jo hieman maistiaisia. Esittelyn perusteella jalkautumisosiot pelissä voivat olla tiimipohjaisia, minkä ohella ne koostuvat räiskimisen ohella myös varovaisesta ympäristön tutkimisesta. Joissain tilanteissa seikkailemaan saatetaan joutua myös painovoimattomassa tilassa.

Star Citizen on ollut kehitteillä nyt pari vuotta ja pelaajien kiinnostus sitä kohtaan näyttäisi olevan edelleen huikea. Kirjoitushetkeen mennessä pelaajat ovat tukeneet Star Citizenin kehitystä yli 59 miljoonalla dollarilla.

Kokonaisuudessaan pelin on odotettu valmistuvan kenties vuoden 2016 puolella. Pitkin kehitystä siitä on tarkoitus julkaista jo erinäisiä pelattavia osia.

Lisää luettavaa