South Park: The Stick of Truth -lisäsisältö epätodennäköistä kivikkoisen kehitystyön jälkeen

Lähes vuoden ikäinen South Park -roolipeli The Stick of Truth ei taida saada enää uutta sisältöä.

5.2.2015 07:00

Positiivisesta vastaanotosta huolimatta South Park: The Stick of Truthin lisäsisältö jää todennäköisesti vain haaveeksi.

Obisidian Entertainmentin kehittämän roolipelin kehitystyö kärsi kovasti pelin alkuperäisen julkaisijan konkurssista. THQ:n jäämistöistä Ubisoftin huomaan poimitun South Park: The Stick of Truthin kehitystyö olikin studion toimitusjohtaja Feargus Urquhartin mukaan äärimmäisen raskasta aikaa.

-Kaiken sen stressin jälkeen, mitä pelin valmiiksi saaminen ja julkaisijoiden vaihtaminen aiheutti, uskon kaikkien tavallaan tarvinneen halausta, Urquhart kertoi Polygon-julkaisulle.

South Park: The Stick of Truthiin kaavailtiin alun perin julkaistavaksi lisäsisältöä, mutta Urquhartin mukaan Ubisoftin astuessa puikkoihin asettui pelin valmiiksi saaminen etusijalle.

-Olimme aina keskustelleet tarinan laajentamisesta lisäsisällön avulla, Urquhart toteaa.

-Mutta se ei koskaan edennyt keskustelua pidemmälle. Se oli aikaa, jolloin THQ oli mukana. Ubisoftille siirtymisen jälkeen suuremmat paineet olivat valmiiksi saamisessa. Uskon, että siitä tuli tärkeintä, joten saimme sen valmiiksi.

Obsidian Entertainmentin kerrotaan kuitenkin lähestyvän Ubisoftia mahdollisten South Park: The Stick of Truth -jatkosuunnitelmien merkeissä. Tällä haavaa lisäsisältö näyttää kuitenkin äärimmäisen epätodennäköiseltä, sillä edes Urquhartilla ei ole tietoa, miltä mahdollinen jatko näyttäisi.

Lähde: Polygon

Lisää luettavaa