Souls-henkeen tehty Hellpoint-synkistely myöhästyy – kokeile odotellessa ilmaista maistiaispeliä

Synkissä tieteismaisemissa seikkaileva Hellpoint viivästyy koronapandemian johdosta.

10.4.2020 15:04

Huhtikuulle alun perin päivätty toimintaroolipeli Hellpoint on kokenut lykkäyksen. Koronapandemiasta johtuen synkkä tieteiskokemus on tulossa ulos nyt jossain vaiheessa ennen kesäkuun päätöstä, mitä ennen kehittäjä Cradle Games toivoo pystyvänsä hiomaan peliä hieman kaavailtua enemmän.

Etukäteen pelin toiminnan makuun on voinut sentään päästä pc:llä Hellpoint: The Thespian Feast -pelillä, joka on eräänlainen itsenäinen maistiaisseikkailu, joka sijoittuu samaan maailmaan pääpelin kanssa. Peli on ollut saatavilla itse asiassa jo helmikuusta asti, mikä on tarjonnut Cradlelle mahdollisuuden vastaanottaa pelaajapalautetta kokemuksesta ja hioa sen voimin tulevaa suurempaa seikkailua.

The Thespian Feast on löydettävissä Steamista. Varsinainen Hellpoint-pääpeli julkaistaan vielä myös Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Peli on ottanut paljon oppia varsinkin Souls-sarjalta, joskin se esittelee myös omia ideoitaan pelimaailman keskiössä vaikuttavalla mustalla aukolla, jonka läheisyys voi vaikuttaa erilaisin tavoin esimerkiksi pelaajan käytössä oleviin avoimiin polkuihin ja pomotaisteluihin.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa