Sota kylvää kuolemaa Final Fantasy Type-0:n eeppisellä trailerilla

Final Fantasy: Type-0:n esittely on jatkunut uudella trailerissa. Viimeisin video valottaa erityisesti saloja pelin universumista.

29.10.2014 22:30

Uusi englanninkielinen traileri Final Fantasy Type-0 HD:sta on alkanut levitä netissä. Videolla vilahtaa hieman tuoretta pelikuvaa Type-0:n uuden sukupolven versioista, mutta erityisesti se keskittyy valottamaan hieman pelin tarinaa ja universumia.

Juonellisten piirteiden esittelyn myötä videolla saadaankin nyt hyvin maistiaisia varsinkin siitä, millaista tunnelmaa pelissä paikoin haetaan. Vaikka seikkailua tähdittävätkin hienostuneisiin koulu-univormuihin sonnustautuneet nuorisosotilaat, on Type-0 tapahtumiltaan paikoin esimerkiksi verisempi kuin Final Fantasy -pelit yleensä ja näin ajoittain myös suorasukaisempi tavassaan, jolla se käsittelee kuolemaa.

Final Fantasy Type-0 HD julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 20. maaliskuuta. Kyseessä on teräväpiirtoon päivitetty versio alkujaan vuonna 2011 PSP:llä nähdystä alkuperäisestä Type-0-seikkailusta, jota ei koskaan saatu virallisesti länteen asti.

HD-version mukaan Square Enix on pakkaamassa demon Final Fantasy XV:stä.

Lisää luettavaa