Sonyn ilmaispeli Destiny of Spirits valmistautuu kevätlaukaisuun

Sonyn ja Q Entertainmentin yhteistuotos Destiny of Sprits on ryhtymässä tositoimiin maaliskuun lopulla.

8.3.2014 12:57

PlayStation Vitalle uutta ilmaispelattavaa tuova Destiny of Spirits on saanut julkaisupäivän. Sonyn ja Lumines-kehittäjä Q Entertainmentin yhteistyön hedelmä on ladattavissa PlayStation Storesta Euroopassa maaliskuun 26. päivä.

Strategiseksi roolipeliksi mainostettu Destiny of Spirits on hiljattain ollut jo varsin avoimessa beetatestauksessa, mikä on sekä tarjonnut hyvän mahdollisuuden kokeilla peliä että myös tilaisuuden antaa siitä palautetta. Sonylla onkin nyt lupailtu, että ainakin pelin latausaikoja ja pelattavuutta on saatu testaustulosten avulla sujuvoitettua, minkä ohella pelin kehittyminen jatkuu toki tulevaisuudessakin.

Ideoidensa osalta Destiny of Spirits luottaa sosiaalisuuden voimaan. Pelin taisteluissa käytettäviä henkiolentoja on mahdollista haalia itse kasaan kulkemalla oikeassa maailmassa Vitan kanssa esimerkiksi ihan vain bussilla, minkä ohella otuksia on mahdollista myös vaihdella ja vuokrata muiden pelaajien kanssa. Vaihtelu kannattaa, koska jotkin henkiolennot asustavat vain tietyillä maanosilla. 

Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa