Sonyn eriskummallinen toimintapeli suuntaa myös Eurooppaan

Sonyn erikoinen Tokyo Jungle -peli on tosiaankin suuntaamassa myös länteen.

10.6.2012 18:08

Sonyn Japanin studion PlayStation 3:lle työstämä eriskummallinen Tokyo Jungle on saapumassa länteen ja aina Eurooppaan asti. Asian ovat varmistaneet sekä Sony Worldwide Studiosin edustaja Scott Rohde kuin myös Sonyn erikseen julkaisema tiedote.

Teoksen länsijulkaisusta puhuttiin alkujaan jo noin kaksi vuotta sitten. Pelin hyvin japanilainen ote sekä vähäinen mediassa esiintyminen saivat kuitenkin epäilemään, josko sitä koskaan nähtäisiinkään Japanin ulkopuolella.

– Tulevatko kaikki rakastamaan peliä kuten Tokyo Jungle? Eivät todellakaan, mutta maailmassa on silti useita ihmisiä, jotka se tulee tekemään todella iloiseksi. Erityisesti siitä syystä, että peli on todella erilainen ja todella yllättävä. Tämä on avainosa Worldwide Studiosin kulttuuria ja sitä, kuinka meidän pelejämme kehitetään, Rohde kertoi Joystiqille.

Peli sijoittuu tapahtumiltaan ihmisten tyystin hylkäämään Tokioon. Betoniviidakkoa pitävätkin heidän sijaan hallussaan eläimet, joita myös pelaaja pelissä ohjaa. Tarkoituksena tulevaisuuden Tokiossa onkin selvitä hengissä niin metsästäen kuin erilaisia muita haasteita suorittaen.

Peli julkaistiin Japanin PlayStation Networkissa kuluneella viikolla.

Ohessa traileri viime maaliskuulta.

Linkki traileriin

Lähde: Joystiq, PlayStation (kotisivut)

Lisää luettavaa