Sony-pomo vihjailee PlayStation 5:n vastineesta Xbox Game Passille

Sonyn Jim Ryanin mukaan Sony kaavailee vastausta Xbox Game Pass -tilauspalvelulle.

21.11.2020 12:26

Sony-pomo Jim Ryan on antanut ymmärtää yhtiön suunnittelevan vastinetta Xbox Game Passille.

Microsoftin suosittu tilauspalvelu tarjoaa pelaajille mahdollisuuden hankkia kaikki yhtiön julkaisemat pelit sekä joukon muita julkaisuja Xbox-konsoleille ja pc:lle tilausmaksua vastaan. Sony Interactive Entertainmentin toimitusjohtaja Ryan on kommentoinut venäläisen TASS-uutistoimiston haastattelussa Game Passin haastetta vihjaamalla myös Sonyn kaavailevan PS5:n palveluiden laajentamista vastaavaan suuntaan.

– Uutisia on tulossa, mutta ei vielä tänään, Ryan kommentoi kysymykseen Sonyn vastineesta Game Passille.

– Meillä on PlayStation Now -tilauspalvelu, joka on saatavilla useassa maassa.

Ryan kommentoi haastattelussa Microsoftin kanssa käytävää kilpailua varsin ystävälliseen sävyyn. Hänen mukaansa kyse ei ole konsolisodasta, eikä hän edes pidä sanan käytöstä. Microsoftin tekemää mittavaa Zenimax-kauppaa Ryan kertoo pitävänsä loogisena, vaikka se tarkoittaakin, ettei esimerkiksi Bethesdan odotettujen The Elder Scrolls– ja Starfield-pelien julkaisemisesta PS5:lle ole vielä tietoa.

– Minusta on mahtavaa, että on kilpailua. Se saa meidät työskentelemään kovemmin ja välttämään paikalleen jämähtämistä. On mahtavaa, että kuluttajille on mahdollisuus valita. Minusta se on upeaa.

Sonyn PS5-konsoli julkaistiin toissapäivänä Suomessa. Konsolit on kuitenkin tällä hetkellä myyty loppuun tiettävästi maailmanlaajuisesti, ja Ryanin mukaan Sony työskenteleekin kovasti tarjonnan parantamiseksi lähiaikoina.

Lähde: TASS

Lisää luettavaa