Sony-pomo: ”Heitimme yläfemmoja kun kuulimme Xbox Onen hinnan”

Sonylla läpsittiin yläfemmoja Xbox Onen hinnan vuoksi.

24.6.2014 15:43

Sony Worldwide Studios American pomomies Scott Rohde kertoi ArsTechnica-sivustolle huvittavan tarinan. Kuten hyvin tiedämme, Microsoftin Xbox One oli julkaisunsa aikoihin peräti satasen kalliimpi kuin Sonyn PlayStation 4 -konsoli. Miten tieto Xbox Onen hinnasta sitten otettiin vastaan Sonylla? Antaa Rohden itse kertoa asiasta.

”Muistan täsmälleen missä tuolloin olimme. Harjoittelimme juuri omaa lehdistötilaisuuttamme, kun kuulimme hinnasta. En ala valehtelemaan – heittelimme keskenämme yläfemmoja ja tanssimme voitontanssia. Meillä oli kyllä aavistus siitä, että Xbox Onen hinta tulisi pyörimään 500 dollarin hintaluokassa, mutta kun asiaan saatiin varmistus oli se meille melkoinen helpotus.”

Mikä asian teki Sonylle vielä erityisen hienoksi oli se, että Sony ei ollut vielä ilmoittanut PS4-konsolin hintaa minnekään tai kenellekään.

”Tiesin jokaisen seuraavien päivien haastattelun kysymyksen ja etenkin vastauksen etukäteen. Kyllä, konsolimme tulisi olemaan 100 dollaria halvempi kuin Xbox One.”

Lähde: ArsTechnica.

Lisää luettavaa