Sony vaikuttaa suunnittelevan PlayStation Network -tunnusten käyttöönottoa myös pc-peleissään.

Yhtiön suunnitelmat ovat paljastuneet viime viikolla julkaistun Marvel’s Spider-Manin pc-version kautta. Pelin tiedostoista on löydetty useita viittauksia mahdolliseen PSN-integraatioon. Tiedostojen kerrotaan sisältävän viitteitä esimerkiksi mahdollisista bonuksista PSN-käyttäjätunnuksensa linkittäville pelaajille. 

Tällä hetkellä Marvel’s Spider-Man ei kuitenkaan tarjoa mahdollisuutta PSN-tunnuksen linkittämiseen. Kyseessä voi siis olla joko myöhemmin käyttöönotettava ominaisuus tai jossain vaiheessa kehitystyötä mukana ollut toiminto, joka on päädytty hyllyttämään ennen pelin julkaisua.

Sony ei ole vahvistanut julkisesti suunnitelmiaan PSN-tunnusten käyttöönotosta pc-pelien kanssa. PSN-tunnusten mahdollista käyttöönottoa pc-pelien kanssa sivutaan kuitenkin PlayStation PC:n verkkosivuilla. Äskettäin julkaistuilla sivuilla todetaan, ettei PlayStation Studiosin pelien pelaaminen pc:llä edellytä tällä hetkellä PSN-käyttäjätiliä. Muotoilu ei kuitenkaan sulje pois käyttäjätunnusten käyttöönottoa tulevaisuudessa.

Lähde: VGC

Lisää luettavaa