Sony brändää pelinsä uusiksi PS5:n myötä – tässä saapuu PlayStation Studios

Sonyn omat pelinimikkeet laitetaan kaikki tulevaisuudessa PlayStation Studios -lipun alle.

12.5.2020 19:01

Sony on muuttamassa PlayStation 5:n julkaisun myötä omien peliensä brändäystä. Vielä myöhemmin tänä vuonna sen omia pelejä kutsutaan PlayStation Studios -tuotteiksi, mikä kattaa niin yhtiön omien tiimien tekemät pelit kuin ulkopuolistenkin studioiden hankkeet, jos ne on tehty Sonyn valvovan silmän alla.

– Viimeisten vuosien ja jopa vuosikymmenen aikana studioidemme nimikkeet ovat olleet vahvempia kuin koskaan. Olemme pohtineet, miten voisimme tuoda nämä mainiot pelit yhteen yhden brändin alle. Tarkoituksena on saada kuluttajat ymmärtämään, että kun he näkevät tämän brändin, voivat he valmistautua vankkoihin, innovatiivisiin ja syvällisiin kokemuksiin, joita PlayStationilta on voitu odottaa, Sony Interactive Entertainmentin markkinointipomo Eric Lempel kuvailee GamesIndustry-sivustolle.

Aiemmin Sonyn omat pelit on tunnistanut varovaisemmista Sony Interactive Entertainment- tai Worldwide Studios -merkinnöistä. Molemmat nimet jäävät kyllä näillä näkymin elämään vastaisuudessakin. PlayStation Studios -brändäyksen pointtina on enemmäkin auttaa näitä näkymään yhden lipun alla hieman Microsoftin oman Xbox Game Studiosin tavoin.

PlayStation Studiosista on olemassa jo oma logo ja alkuanimaationsa, joista nähdään erilaisia variaatioita niin pelien kansissa, trailereissa kuin käynnistymisenkin yhteydessä. PS5:n ohella sen olisi tarkoitus näkyä myös vielä PlayStation 4:n puolella, joskaan The Last of Us Part II:n ja Ghost of Tsushiman julkaisuun se ei näillä näkymin ehdi vielä mukaan.

Lähde: GamesIndustry

Lisää luettavaa