Sniper Ghost Warrior -tarkka-ammunta jatkuu taas kesällä – PS5 ja Xbox Series ensimmäistä kertaa mukana menossa

Contracts 2 on taas tiivisrakenteisempi kokemus, mutta mukaan luvataan myös kohennusta niin tekniikan kuin realismin osalta.

4.3.2021 22:39

Tarkka-ammuntateemainen räiskintäsarja Sniper Ghost Warrior jatkuu taas kesällä siinä hieman maltillisemmassa kuosissa. Peliyhtiö CI Games on vahvistanut, että Sniper Ghost Warrior Contracts 2 ilmestyy 4. päivä kesäkuuta niin PS5:lle, Xbox Seriesille, PS4:lle, Xbox Onelle kuin myös pc:lle.

Vajaan parin vuoden takaisen ensimmäisen Contracts-osan tavoin myös kakkososa on virtaviivaisuuden ja vapauden kanssa tasapainotteleva elämys. Pelattavaksi saadaan viisi eri aluetta ja 20 päätehtävää, jotka on suunniteltu koluttavaksi useaan kertaan useammilla eri tavoilla. Tähän rohkaistaan muun muassa avattavilla palkinnoinnalla ja myös erilaisia sivutavoitteita on niitäkin ujutettu mukaan lyödettävissä.

Pelillisesti CI Games lupaa Contracts 2:sta aina vain realistisempaa otetta tarkka-ammuntaan ja haastaa pelaajia muun muassa mahdollisuuksilla napata kohteet aina vain pidempien matkojen päästä. Teknologiaa on sekin kehittäjän mukaan kohentunut uusitun pelimoottorin avulla.

Hintaa Sniper Ghost Warrior Contracts 2:lle kertyy noin 40 euroa.

Lisää luettavaa