Ubisoft uskoo kaikissa kodeissa olevan 3D:tä tukeva TV kolmen vuoden sisällä. Ubisoftin Iso-Britannian markkinointi päällikkö Murray Pannell toteaa asiasta näin: ”Totuus on, että uskon sen olevan teknologia joka on tulossa. Me emme voi jättää sitä huomioimatta. Se alkaa hitaasti tänä vuonna. Mutta kuten HDTV, en sulkisi pois sitä faktaa että tämä tulee olemaan asennettu kaikkien olohuoneisiin kolmen vuoden sisällä ja meillä olisi sisältöä joka näyttäisi aivan uskomattomalta 3D:nä.”

Huolimatta siitä, että monien mielestä 3D-teknologia on vain turha härpäke joka ei tule menestymään Ubisoft luottaa 3D:n suosioon valtavirrassa.

”Se ei tarkoita sitä, että kaikkien pelien täytyisi olla 3D:nä”, Pannell selittää. ”Me näytämme Shaun White Skateboardingia 3D:nä. Näytimme Avatarin. Meillä on myös muita 3D-teknologiaa tukevia pelejä. Se on tulossa, mutta se ei tule tapahtumaan vielä tänä vuonna.”

”Kaikille vastarannan kiiskille, jos sallitte, sanoisin ”Katsokaa vain tätä tilaa”, koska kun on globaaleja firmoja kuten Sony edesauttamassa 3D:tä niin kovaa kuin suinkin pystyy, ja Sky tukemassa 3D:tä yhtä paljon TV-markkinoilla, uskon että siitä tulee huomattavasti suurempi osa kuluttajaelektroniikkaa kuin mitä useat uskovat.”

Lähde: EuroGamer

Lisää luettavaa