Silmiinpistävä räiskintäpeli Bright Memory tekee Steam-debyytin ensi viikolla – kehitetty pääasiallisesti yhden henkilön toimesta

Vapaa-ajan sooloprojektina syntynyt Bright Memory lähestyy varhaisjulkaisuhetkeään.

3.1.2019 19:23

Steamin early access -tarjonta on kasvamassa ensi viikolla hieman erikoisemmalta vaikuttavalla räiskintäpelitapauksella. Tammikuun 12. päivä saataville ilmestyy Bright Memory – Episode 1, jonka on pääasiallisesti luonut vapaa-ajallaan soolokehittäjä Zeng Xiancheng.

Mitenkään helpolla Xiancheng ei ole ilmeisesti halunnut itseään päästää, sillä Bright Memorylta pitäisi olla odotettavissa varsin vauhdikasta ensimmäisen persoonan toimintaa. Viimeisin näyte tästä on saatu uudella trailerilla, jossa jo muutenkin nopealta vaikuttavaa ammuskelua väritetään miekan sivaltelulla ja lennokkaalla liikkumisella. Mukana on myös jonkinlainen pistejärjestelmä kannustamassa tyylikkäänseen vihollisten pieksemiseen.

Mitenkään hirveästi Bright Memorya ei ole ilmeisesti varhaisjulkaisussa vielä tarjolla. Steam-sivun mukaan ykkösepisodin kokonaiskeston pitäisi yltää kolmeen tuntiin, josta ensiksi käsiin saadaan noin tunnin lohko. Tarkoituksena Xianchengilla olisi saada episodi valmiiksi tämän vuoden aikana.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa