Sherlock Holmes palaa pelisankariksi jälleen ensi vuonna

Uusi Sherlock Holmes -peli on matkalla kauppoihin ensi vuodeksi. Pelin takaa löytyy jälleen ukrainalaisstudio Frogwares.

24.10.2015 01:32

Sherlock Holmes -pelejä jo reilut kymmenen vuotta työstänyt ukrainalaiskehittäjä Frogwares on paljastanut jälleen yhden maailmankuulusta salapoliisista kertovan pelin. Ensi vuoden keväänä kauppoihin on saapumassa Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, joka on kehitteillä sekä PlayStation 4:lle, Xbox Onelle että myös Windows-koneille.

Järjestyksessään The Devil’s Daughter on jo kahdeksas Frogwaresin Sherlock-peli. Uutukaisessa ratkaisemaan päästään nyt viittä erilaista salapoliisikeissiä, jotka on ujutettu osaksi vapaasti tutkittavissa olevaa pelimaailmaa. Kohtaamaan Sherlock joutuu uusissa seikkailussaan muun muassa niin perhetarinoita, vastustamattomia tunteita kuin myös mystisiä kostojuoniakin.

Viimeisimmästä Sherlock-peleistä poiketen The Devil’s Daughterin julkaisija on toimimassa Focus Home Interactiven sijaan Bigben Interactive. Samainen yhtiö toi hiljattain kauppoihin myös WRC 5 -rallipelin.

Lähde: Bigben

Lisää luettavaa