Shepard sanoo hyvästinsä uudella Mass Effect -videolla

Tänä viikonloppuna juhlittiin jälleen Mass Effect -juhlapäivää, minkä kunniaksi maailmaan on saatu uusi Mass Effect: Andromedasta kiusoitteleva lyhyt video.

8.11.2015 06:06

Uusi virallinen Mass Effect -aiheinen video on tuotu julkisuuteen BioWaren toimesta. Video on tehty juhlistamaan erityisesti eilen lauantaina vietettyä N7-päivää eli siis Mass Effect -juhlapäivää, mutta samalla se toimii myös eräänlaisena kiusoitteluna vuoden päässä siintävästä Mass Effect: Andromeda -seikkailusta.

Videolla kuulemaan päästään Jennifer Halen eli siis alkuperäisestä Mass Effect -trilogiasta tutun naispuolisen Shepardin ääntä. Videolla Shepard käy läpi lyhyttä monologia tutkimusmatkailijoiden elämään liittyen ja päättää sen lopulta eräänlaisiin hyvästeihin siirtäen vastuun tulevista seikkailuista seuraajansa käsiin.

Jo tovin aikaa on ollut tiedossa, ettei Shepardia pitäisi tulla näkemään Mass Effect: Andromedassa. Sen sijaan peliä tähdittää kokonaan uusi sankari uudessa galaksissa. Tapahtumiltaan peli sijoittaa tapahtumansa myös aina vain pidemmälle tulevaisuuteen kuin alkuperäinen trilogia.

Mass Effect: Andromeda on parhaillaan työn alla BioWare Montreal -studiossa sarjaa aiemman työstäneen BioWare Edmontonin sijaan. Peli saadaan näillä näkymin Xbox Onelle, PlayStation 4:lle ja pc:lle ensi vuoden jouluksi.

Lisää luettavaa