Seuraavassa Sims-laajennuksessa voit ryhtyä kauhujen vuokraisännäksi

Uusi The Sims -laajennus saapuu pian!

4.12.2023 17:05

EA on paljastanut The Sims 4 Vuokrakodit -laajennuksen. Pelin suurimpaan laajennuskategoriaan, eli Expansion Packeihin, kuuluvan lisäosa tarjoaa pelaajille aivan uudenlaisen tonttityypin, jossa voi asustaa useampia sim-talouksia.

Mahdollista on rakentaa kaikenlaista aina kerrostaloista rivitaloihin, joten luoville rakentamisesta pitäville pelaajille riittää varmasti tekemistä. Lisäksi simit voivat nyt toimia vuokranantajina, jotka voivat asua vuokralaistensa kanssa samalla tontilla tai jossain aivan muualla. Aivan kamalaksi vuokranantajaksi heittäytyminen ei kuitenkaan välttämättä kannata, sillä vuokralaiset saattavat ryhtyä kapinoimaan.

Vuokralaisena pelatessa voi myös salakuunnella, urkkia ja vaikkapa murtautua naapurin asuntoon. Oletettavasti mukana on myös Kaupunkielämää-lisäosan naapureiden meluominaisuudet, mutta tähän saadaan varmuus viimeistään loppuviikosta, kun lisäosa julkaistaan.

Laajennus tuo mukanaan uuden kartan, jonka kerrotaan olevan Itä-Aasian inspiroima. Tomarang-kartalta löytyy yhdeksän uutta tonttia, joista kolme on tyhjiä. Lisäksi kaupungista löytyy muun muassa kasvitieteellinen puutarha.

The Sims 4 Vuokrakodit julkaistaan kaikille The Sims 4 -alustoille torstaina 7. joulukuuta. Hintaa lisäosalla on 39,99 euroa, joskin EA Play -jäsenet pääsevät nauttimaan uutuudesta kymmenen prosentin alennuksella, jolloin hinnaksi muodostuu 35,99 euroa.

The Sims 4 -peruspeli on ilmainen, joten tavallisesta simmailusta pääsee nauttimaan varsin huokeaan hintaan. The Sims 4 on pelattavissa Xbox-konsoleilla, PS4:llä, PS5:llä, pc:llä ja Macilla. Peliä voi pelata myös suomen kielellä.

Pelaaja haastatteli taannoin The Sims -tuottaja Lauren Compia, jolla oli yllättävä kytkös Suomeen. Lue haastattelu täältä.

Lähde: EA

”>

Lisää luettavaa