Seuraavaan Battlefield-peliin kaavaillaan kaikkien aikojen realistisimpia tuhomekanismeja

Battlefield 2042:n seuraajalla on kovat odotukset.

14.1.2024 12:30

EA:n seuraavan Battlefield-räiskintäpelin lupaillaan kaikkien aikojen realistisinta tuhomallinnusta.

Yhtiö on aikaisemmin kertonut työstävänsä Battlefield-pelisarjasta kokonaista universumia usean studion voimin. Call of Duty-, Titanfall- ja Apex Legends -veteraani Vince Zampellan ohjaukseen uskotun Battlefieldin tulevaisuudensuunnitelmista on kuitenkin tähän mennessä paljastettu vain niukasti konkretiaa.

Yksi Battlefieldin tulevaisuutta rakentavista studioista on Los Angelesissa toimiva Ripple Effect. Aikaisemmin DICE LA -nimellä tunnettu studio onkin nyt antanut vihiä kehityksen painopisteistä työpaikkailmoituksellaan. Studio kertoi nimittäin hakevansa kokenutta 3D-kuvittajaa visuaalisten tehosteiden ohjaajan rooliin. Ilmoituksessa kerrotaan studion tavoitteena olevan pelialan ”realistisimpien ja jännittävimpien” tuhoefektien luominen.

Seuraavan Battlefield-pelin julkaisusta ei tällä haavaa ole tarkempaa tietoa. EA on paljastanut tukevansa vuonna 2021 ilmestynyttä Battlefield 2042:ta vielä tänä vuonna uudella sisällöllä. Massiiviseksi kuvatun seitsemännen kauden sisällöstä saatiinkin lisätietoja aikaisemmin tällä viikolla. Seuraavaa kautta saadaan kuitenkin odottaa vielä hyvän aikaa, sillä sen on määrä alkaa vasta maaliskuussa.

Lähde: EA

Lisää luettavaa